by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Valentin COROIU este noul Vicepresedinte al Directoratului UNIQA Asigurari
Incepand cu luna aprilie 2021, Valentin COROIU (foto) a preluat rolul de Vicepresedinte al Directoratului UNIQA Asigurari. El a primit deja aprobarea ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru aceasta functie.

Cu o experienta de douazeci de ani in cadrul echipei UNIQA din Romania, Valentin COROIU a ocupat, incepand cu luna august 2019, functia de CEO al UNIQA Asigurari de Viata, anterior asigurand timp de 4 ani coordonarea canalului de vanzare propriu din pozitia de Director National de Vanzari. Totodata, din functiile de Director si Director Adjunct, a coordonat activitatea sucursalei UNIQA Cluj, cea mai importanta sucursala din perspectiva volumului de vanzari.

"Noul rol preluat de Valentin COROIU in cadrul Directoratului UNIQA este un pas firesc si necesar pentru dezvoltarea companiei. Intram intr-o noua etapa in evolutia UNIQA, pe parcursul careia centrarea pe nevoile clientului reprezinta principalul reper al strategiei noastre. Valentin a contribuit activ pe parcursul ultimului an la definirea si creionarea planurilor strategice privind implementarea noului model de afaceri al Grupului in zona de vanzari. Totodata, in Romania, a implementat cu succes proiecte importante de transformare a retelei de vanzari, ceea ce il recomanda drept un lider orientat catre rezultate, cu un inalt grad de cunoastere si intelegere a nevoilor clientilor, a companiei si a pietei asigurarilor. Prezenta lui in structura de management UNIQA ne ofera certitudinea ca, impreuna, vom continua sa crestem increderea clientilor, consolidand pozitia companiei in randul celor mai relevanti jucatori din piata de asigurari", a declarat Paul CAZACU, Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari.

"Dezvoltarea in plan local a segmentelor Retail si Bancassurance reprezinta un element esential in noul context strategic al Grupului UNIQA. Ne propunem sa dezvoltam parcursul UNIQA in Romania pozitionand clientii in centrul actiunilor noastre, intelegandu-le nevoile si oferindu-le solutii de asigurare relevante, simple si accesibile. Vom completa astfel strategia de produse cu programe de eficientizare si automatizare a proceselor atat in zona de vanzare, cat si de post-vanzare, astfel incat clientii nostri sa se bucure de o experienta superioara in toate punctele de interactiune cu UNIQA. De asemenea, eforturile noastre de digitalizare vor fi accelerate si vom investi in cresterea expertizei fortei de vanzare si, implicit, a calitatii serviciilor noastre. Sunt convins ca solutiile digitale pe care le dezvoltam, alaturi de profesionalismul si calitatea echipei noastre de consultanti si parteneri ne vor ajuta sa construim o experienta de cinci stele pentru clienti in relatia cu UNIQA", a precizat Valentin COROIU, Vicepresedinte al Directoratului UNIQA Asigurari.

Urmatoarea perioada aduce o serie de schimbari importante care sustin, mai departe, transformarea si dezvoltarea activitatii Grupului UNIQA la nivel international, dar si in plan local. Compania intra intr-o noua etapa de evolutie, avand obiective ambitioase pentru a obtine evaluari de 5 stele din partea clientilor in toate tarile in care Grupul UNIQA este prezent.

Noul model de afaceri al companiei armonizeaza procesele la nivelul pietelor internationale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, in functie de segmentul de care apartin - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Cele doua companii UNIQA au incheiat anul 2020 cu un volum total al primelor brute subscrise situat la nivelul de 93,8 milioane euro, conform IFRS, cu 3,4 procente mai mic decat cel inregistrat la finalul anului 2019. Profitul net total inregistrat de UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata la finalul anului 2020 a fost de 3,2 milioane euro, conform IFRS.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata