by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
#gatapentruVIATA, noua campanie UNSAR despre asigurarile de viata si sanatate
Industria de asigurari a lansat cea de-a doua editie a campaniei de informare #gatapentruVIATA, dedicata asigurarilor de viata si sanatate si adresata cu precadere tinerilor, a anuntat UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Cu o abordare inedita, campania UNSAR a fost lansata in primul episod din noul sezon al serialului "L-a Seral", unul dintre cele mai urmarite seriale online de comedie din Romania, realizat de BRomania.

Tinerii pot sa interactioneze cu personajele serialului pe o pagina web dedicata si, pe baza informatiilor disponibile pe site despre asigurarile de viata si sanatate, pot ajuta personajele sa treaca testul - raspunzand corect la cel putin 4 din cele 5 intrebari.

"Strategia noastra acorda o importanta majora educatiei financiare, iar campania #gatapentruVIATA le propune tinerilor o abordare interactiva pentru a discuta despre asigurari si despre instrumentele de protectie si economisire pe care le au la dispozitie", a declarat Alexandru CIUNCAN, Director General al UNSAR.

Prin cea de-a doua editie a campaniei #gatapentruVIATA, UNSAR continua seria demersurilor de educare si constientizare privind rolul si utilitatea asigurarilor de viata si sanatate, dedicate tinerilor. In plus, prin intermediul portalului Asiguropedia.ro, UNSAR pune la dispozitia publicului articole si ghiduri cu informatii utile despre riscuri si asigurari.

In Romania, asigurarile de viata reprezinta 19% din piata totala de profil, in conditiile in care media la nivel european este de circa 60%. In aceleasi timp, asigurarile voluntare de sanatate reprezinta unul dintre produsele de care romanii se arata a fi din ce in ce mai interesati, conform cercetarilor sociologice realizate la solicitarea UNSAR.

"Spre exemplu, doar anul trecut industria de asigurari a platit, in baza asigurarilor de viata, despagubiri de peste 49 de milioane euro, adica peste 134.000 de euro pe zi. Ne dorim ca romanii sa fie cat mai bine informati cu privire la rolul asigurarilor in vietile lor. Aceasta este premisa de la care pornim in campaniile de informare si educare pe care le derulam anual", a mai precizat reprezentantul UNSAR.

Infiintata in 1994, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania reprezinta 20 de companii de profil. Acestea detin o pondere de aproximativ 80% din piata locala de asigurari. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apararea si reprezentarea intereselor asiguratorilor si reasiguratorilor din Romania, participarea la imbunatatirea cadrului legislativ in domeniul asigurarilor, promovarea activitatii de asigurari in Romania si promovarea dezvoltarii cat mai durabile a industriei de profil pe plan intern si international. Din anul 2007, UNSAR este membru cu drepturi depline al Federatiei Asiguratorilor si Reasiguratorilor Europeni - Insurance Europe.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata