by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Adunarea Generala a UNSAR a ales conducerea asociatiei pentru urmatorii 3 ani

Adunarea Generala a UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, organizatie din care fac parte 20 de companii de asigurari reprezentand aproximativ 90% din piata de profil - a desemnat joi, prin vot, membrii Consiliului Director al asociatiei pentru urmatorii trei ani.

Astfel, Presedintia UNSAR va fi detinuta de Alexandru CIUNCAN, in timp ce functia de Vicepresedinte a revenit companiei NN Asigurari de Viata. Membri ai Consiliului Director sunt societatile ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, GROUPAMA Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari si UNIQA Asigurari.

"Le multumesc tuturor membrilor UNSAR pentru increderea acordata. Avem foarte mult de lucru in continuare, alaturi de toti actorii din ecosistemul financiar-bancar, in beneficiul clientilor si al economiei romanesti. Printre prioritatile noastre in urmatorii ani se numara consolidarea increderii romanilor in industria de profil, dezvoltarea sustenabila a acesteia si intensificarea actiunilor de educatie financiara. Mesajele campaniilor de informare din ultimii ani- #gatapentruVIATA, #ATENTinTRAFIC, #ANTIGHINION, #ANTIGHINIONpentruAcasa sau #BusinessSOS - au ajuns la milioane de romani, iar acest lucru nu poate decat sa ne motiveze sa continuam in aceasta directie, prin proiecte si initiative ambitioase", a declarat Alexandru CIUNCAN, noul Presedinte si Director General al UNSAR.

"A fost o onoare pentru mine sa conduc asociatia reprezentativa a pietei de asigurari din Romania timp de sase ani in calitate de Presedinte. Vreau sa le multumesc membrilor si partenerilor nostri de dialog pentru efortul depus in directia cresterii vizibilitatii si stabilitatii industriei, intr-o perioada plina de provocari. Vom continua sa sprijinim noua conducere astfel incat, impreuna, sa contribuim la dezvoltarea industriei de asigurari din Romania", a precizat Adrian MARIN, care a detinut presedintia Uniunii in numele companiei GENERALI Romania timp de 6 ani.

Conform Statutului UNSAR, Consiliul Director asigura activitatea operationala a Uniunii si punerea in executare a hotararilor Adunarii Generale, in vederea aducerii la indeplinire a obiectivelor UNSAR.

Despre UNSAR

Infiintata in 1994, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania reprezinta 20 de companii de profil. Acestea detin o pondere de aproximativ 90% din piata locala de asigurari. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apararea si reprezentarea intereselor asiguratorilor si reasiguratorilor din Romania, participarea la imbunatatirea cadrului legislativ in domeniul asigurarilor, promovarea activitatii de asigurari in Romania si promovarea dezvoltarii cat mai durabile a industriei de profil pe plan intern si international.

Din anul 2007, UNSAR este membru cu drepturi depline al federatiei asiguratorilor si reasiguratorilor europeni - Insurance Europe.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata