by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
METROPOLITAN Life crestere de 17% a primelor brute subscrise in primul semestru al anului 2022

METROPOLITAN Life anunta o crestere de 17% a primelor brute subscrise in primul semestru al anului 2022, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

In primele sase luni ale anului 2022, METROPOLITAN Life a inregistrat prime brute subscrise in valoare de 298.615.386 lei, comparativ cu aceeasi perioada din 2021, cand valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 255.993.644 lei.

"Mediul in care activam este unul dinamic, iar interesul crescut al clientilor nostri pentru siguranta proprie si a familiilor, pentru sanatate si pentru protectie financiara a reprezentat, si continua sa reprezinte pentru noi, cea mai importanta motivatie de a le fi alaturi, cu un angajament extrem de important fata de fiecare persoana care achizitioneaza o polita de asigurare, fata de fiecare familie care are nevoie de protectie in fata neprevazutului. Rezultatele obtinute in primul semestru al anului 2022 ne motiveaza si reconfirma obiectivul companiei de a fi un partener de incredere al romanilor, in fiecare etapa si moment important din viata lor.", declara Carmina DRAGOMIR, CEO METROPOLITAN Life.

In ceea ce priveste indemnizatiile platite in primele sase luni din 2022, acestea au avut o valoare de 88.708.973 lei, cu 20% mai mult fata de aceeasi perioada din 2021, cand s-au ridicat la 74.224.336 lei.

Despre METROPOLITAN Life

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele si afiliatii ("MetLife"), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurari, anuitati, beneficii pentru angajati si gestionarea activelor pentru a-si ajuta clientii individuali si institutionali sa paseasca cu incredere in viitor. Fondata in 1868, MetLife are operatiuni in peste 40 de piete la nivel global si detine pozitii de lider in Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informatii, vizitati www.metlife.com. In Romania, METROPOLITAN Life are peste 23 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Peste 3 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de METROPOLITAN Life la nivel local.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata