by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Zodia Asigurarilor - o toamna fierbinte si pentru brokeri

Desi cifrele privind piata de brokeraj sunt in continua crestere, putem sa ne intrebam cam ce asteptari pot avea brokerii, asiguratorii si clientii pentru urmatoarea perioada a anului. Oare cum ii vor influenta recentele schimbari ale noului cod fiscal pe brokerii de asigurare? Dar modificarile de legislatie si normele de aplicare a acestora?

In urmatorul episod din "Zodia Asigurarilor" de la Canal 33, joi, incepand cu ora 17.00, Sergiu COSTACHE il va avea invitat pe Dorel DUTA, Presedinte UNSICAR, impreuna cu care va analiza toate aceste aspecte si multe altele care ne indica o toamna fierbinte.

Reamintim ca piata de brokeraj de asigurari a avut o crestere de aproape 60% in primul trimestru al anului 2022, cu prime intermediate de peste 3 miliarde de lei. Practic, brokerii de asigurare au mijlocit 71% din volumul total al primelor brute subscrise de asiguratori pentru cele doua categorii de asigurare. Cifra este in crestere fata de perioada similara a anului 2021, cand era de circa 65%. Pe asigurari generale, gradul de intermediere este de peste 83%, in timp ce pe asigurarile de viata este de putin peste 11%.

Detalii, aici: https://www.1asig.ro/EXCLUSIV-TOPUL-primilor-50-de-brokeri-de-asigurare-in-T1-2022-articol-13,90-68996.htm

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 in fiecare joi, de la ora 17.00 si pe YouTube.

De asemenea, emisiunea mai poate fi urmarita si pe pagina de Facebook dedicata ei. Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate sub sigla XPRIMM TV, va invitam sa va abonati la canalul XPRIMM de pe YouTube.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata