by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
NN si MedLife incheie un parteneriat strategic pentru sanatate

NN si MedLife, incheie un parteneriat strategic si amplifica, astfel, demersurile prin care sustin romanii sa aiba grija de sanatatea lor. Parteneriatul pe termen lung dintre NN si MedLife va pune bazele unor noi sinergii intre serviciile medicale private si asigurarile de sanatate in beneficiul cresterii calitatii vietii pacientilor din Romania, conform unui comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, NN si MedLife si-au propus sa dezvolte noi solutii de asigurari si de abonamente medicale, prin care vor oferi pachete integrate pentru sanatate companiilor si angajatilor lor. Acestea vor cuprinde optiuni complete de ingrijire medicala, facilitand accesul atat la servicii de preventie, prin analize, tratament si consult in regim ambulatoriu sau de urgenta, dar si acoperire pentru spitalizare si interventii chirurgicale, in cazul unor situatii neprevazute.

Prin acest parteneriat, companiile care detin abonamente medicale MedLife vor putea beneficia de solutii de asigurare dedicate, cu acoperiri extinse pliate pe nevoile angajatilor, si vor putea oferi astfel echipei o solutie completa pentru protejarea sanatatii, ca parte a pachetului de beneficii extra salariale.

"La NN suntem mereu preocupati sa oferim clientilor solutii relevante pentru sanatatea lor. O asigurare buna de sanatate ajuta oamenii sa se concentreze pe ceea ce conteaza cel mai mult atunci cand apare o problema medicala si sa beneficieze de tratamentul de care au nevoie in spitalul sau clinica unde isi doresc, fara sa se gandeasca la bani. Parteneriatul cu MedLife este un pas extrem de important, prin care continuam sa fim alaturi de clienti asa cum au nevoie si sa le oferim acces la servicii de spitalizare si tratament de calitate intr-o retea extinsa de centre medicale, cu costuri acoperite direct de NN", spune Gabriela LUPAS-TICU, Chief Marketing & Operations Officer la NN.

 

MedLife opereaza cea mai extinsa retea de unitati medicale private din Romania, cu peste 500 de locatii proprii, care inseamna 230 clinici, 15 spitale generale si specializate, peste 200 de puncte de recoltare, peste 20 de farmacii, centre stomatologice si laboratoare, la nivelul intregii tari.

"Prin parteneriatul strategic cu NN Asigurari de Viata, continuam misiunea de a face impreuna Romania bine, urmand sa venim in intampinarea unui numar si mai mare de romani, care au nevoie de asistenta medicala sau interventii chirurgicale, acoperite prin asigurare. Totodata, facem un pas important si in ceea ce priveste dezvoltarea segmentului corporate, acolo unde in prezent avem cea mai mare baza de angajati carora le facilitam servicii de preventie si profilaxie, respectiv un portofoliu de 768.000 de abonati din 8.000 de firme. In cadrul acestei colaborari, vom dezvolta noi solutii pentru sanatate, complementare abonamentelor medicale, prin care vom ajuta companiile sa aiba si mai multa grija de sanatatea angajatilor lor, atat prin preventie si monitorizare, cat si in cazul unor situatii mai grave, neprevazute", declara Mirela DOGARU, Director Comercial MedLife Group.

NN si MedLife vor anunta noile solutii pentru sanatate odata cu lansarea oficiala, planificata in toamna acestui an.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata