by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
AEGON Romania anunta o crestere de 14% in 2021

Trendul ascendent din piata asigurarilor continua cu compania de asigurari de viata AEGON Romania, parte a grupului financiar international AEGON, care a incheiat anul 2021 cu un volum al primelor brute subscrise de 153,49 milioane lei, in crestere cu 14.09%, fata de 2020 si o cota de piata de 4.73%, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Potrivit oficialilor, cresterea de 14,09% mentine constanta pozitia AEGON Romania intre primele 6 companii de asigurari de viata de la noi din tara.

"Am terminat anul trecut cu rezultate de care suntem mandri: sunt rezultatele perseverentei si ale muncii de echipa intr-un an dificil, marcat parca si mai puternic de pandemie, fata de 2020. Piata romaneasca a asigurarilor da semne de maturizare in acest climat complex, inclusiv pe segmentul asigurarilor de viata, iar cresterea puternica inregistrata de industria noastra anul trecut ne arata ca romanii cauta si acceseaza solutii care le dau mai multa incredere, confortul mental ca au facut ceva ei insisi pentru siguranta si un viitor financiar mai bine pregatit pentru familiile lor.

Cresterea despre care vorbim astazi se datoreaza clientilor nostri, care ne-au ales sa le fim alaturi si care ne-au oferit increderea lor - le multumim. La fel, multumim partenerilor de business, colaboratorilor nostri si echipei AEGON Romania. Cand razbesti pe furtuna, bucuria reusitei este mult mai profunda si valoroasa", spune Sinziana MAIOREANU, CEO al AEGON Romania.

Anul trecut, compania a acordat clientilor beneficii si despagubiri in valoare totala de 33,74 milioane lei, iar timpul mediu de solutionare al dosarelor de dauna a fost de 1,1 zile lucratoare.

"Ne dorim sa fim alaturi de clientii nostri la bine si la greu si facem in asa fel incat sa le fim de ajutor in cel mai scurt timp posibil atunci cand au nevoie cel mai tare de noi. De aceea, pentru noi, timpul de solutionare si de plata a daunelor este foarte serios luat in considerare.

Am fost alaturi si de clientii nostri care au avut de suferit din cauza Covid 19. Inca de la debutul pandemiei am decis ca, in mod exceptional, sa despagubim si in caz de pandemie si, astfel, am oferit clientilor nostri sprijin financiar in valoare totala de 511.514 lei pe parcursul lui 2020 si 2021. In plus, din acest an am lansat pe piata o asigurare de viata, Fii Precaut. Aceasta include in mod automat si despagubiri pentru Covid 19, pe langa celelalte beneficii care tin de despagubiri in caz de spitalizare din boala sau accident si este o asigurare potrivita atat pentru adulti cat si pentru copii", completeaza Sinziana MAIOREANU.

Potrivit oficialilor, rezultatele anului 2021 vin sa confirme ca piata asigurarilor se maturizeaza si ca oamenii incep sa inteleaga mai bine importanta unui plan de rezerva in caz de neprevazut pentru intreaga familie. Cresterea interesului pentru asigurarile de viata si asigurarile cu componenta de sanatate, precum si mentinerea portofoliului de clienti sunt semne ca produsele din portofoliul AEGON Romania raspund in continuare unor nevoi reale, adaptate contextului ultimilor doi ani.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata