by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Clientii BCR pot cumpara asigurari de viata online prin aplicatia George

Banca Comerciala Romana (BCR) extinde beneficiile disponibile in George prin Venit Protect, asigurare 100% online oferita impreuna cu BCR Asigurari de Viata VIG, care poate acoperi plata unei sume de bani pana la 6 luni in caz de somaj sau de incapacitate de munca.

Asigurarea se adreseaza tuturor persoanelor, cu statut de angajat, antreprenor sau pensionar, care au intre 18 si 69 de ani si au un cont curent deschis la BCR.

Venit Protect asigura protectia veniturilor, ofera despagubire si un confort al echilibrului financiar in cazul unor evenimente neprevazute, care includ situatii ce necesita spitalizare, incapacitate temporara de munca, somaj, invaliditate sau deces.

Mai mult, asigurarea este adaptata contextului pandemic actual si ofera clientilor protectie inclusiv in cazul evenimentelor asigurate cauzate de infectarea cu Covid-19, potrivit BCR.

"Venit Protect este un produs de asigurare special, dezvoltat pentru a oferi clientilor posibilitatea de a-si mentine echilibrul financiar, intr-un moment in care intreaga societate se confrunta in continuare cu pandemia Covid-19. Efectele pandemiei escaladeaza rapid, cu repercusiuni negative la nivel sanitar, economic si personal. Venit Protect este o solutie de asigurare de viata, care poate veni in sprijinul clientilor si a familiilor acestora, pentru a-i ajuta sa depaseasca posibilele situatii dificile. Asigurarea se poate achizitiona simplu si rapid, 100% online, direct din magazinul George, fara evaluare medicala. Clientii au si posibilitatea de a o personaliza, prin alegerea costului lunar cu prima de asigurare, obtinand in mod dinamic valoarea sumelor asigurate pentru fiecare tip de acoperire", a declarat Marian OPREA, Sef Departament Management Produselor de Asigurare Retail, BCR.

Pe parcursul unui an de asigurare, clientii Venit Protect pot beneficia de maximum doua evenimente despagubite pentru riscuri de somaj, incapacitate temporara de munca sau spitalizare. In plus, pentru somaj si incapacitate de munca, sumele lunare vor fi asigurate pentru o perioada de maximum 6 luni pentru fiecare eveniment.

Venit Protect ofera protectie financiara atat pentru angajati, cat si pentru antreprenori si pensionari, avand un cost lunar cuprins intre 20 si 50 de lei, in functie de nevoile de protectie ale acestora. Cu titlu de exemplu, pentru un cost lunar cu prima de asigurare de 35 de lei, beneficiile sunt urmatoarele:

Pentru angajati, asigurarea Venit Protect acopera incapacitate temporara de munca, pierderea involuntara a locului de munca, spitalizare din orice cauza, spitalizare ca urmare a unui accident in afara tarii, deces din orice cauza, invaliditatea totala si permanenta din orice cauza:

 • 17.500 de lei in caz de deces;
 • 17.500 de lei in caz de invaliditate totala si permanenta;
 • 700 de lei/luna in caz de incapacitate temporara de munca;
 • 700 de lei/luna in caz de pierdere involuntara a locului de munca;
 • 1.400 de lei in caz de spitalizare;
 • 3.500 de lei in caz de spitalizare din accident in afara tarii.

Pentru antreprenori/PFA, asigurarea acopera decesul din orice cauza, invaliditate totala si permanenta din orice cauza, incapacitate temporara de munca, spitalizare din orice cauza si ca urmare a unui accident in afara tarii:

 • 17.500 de lei in caz de deces;
 • 17.500 de lei in caz de invaliditate totala si permanenta;
 • 1.400 de lei/luna in caz de incapacitate temporara de munca;
 • 2.800 de lei in caz de spitalizare;
 • 7.000 de lei in caz de spitalizare din accident in afara tarii.

Pentru pensionari, asigurarea acopera decesul din accident, invaliditatea totala si permanenta din accident, spitalizare ca urmare a unui accident sau ca urmare a unui accident in afara tarii.

 • 35.000 de lei in caz de deces din accident;
 • 35.000 de lei in caz de invaliditate totala si permanenta din accident;
 • 2.800 de lei in caz de spitalizare din accident;
 • 7.000 de lei in caz de spitalizare din accident in afara tarii

Asigurarea de viata Venit Protect se incheie pe o perioada de 1 an si se reinnoieste automat, prin plata primei lunare de asigurare pana la implinirea varstei maxime de 70 de ani.

Clientii BCR care detin o asigurare Venit Protect pot solicita despagubirea evenimentelor asigurate, adresandu-se unui reprezentant BCR, apeland Call Center BCR Asigurari de Viata VIG la numarul de telefon 021.206.90.40 (apel cu tarif normal, disponibil de luni pana vineri, intre 09:00-17:30) sau pe e-mail la adresa daune.bcr@bcrasigviata.ro.

Piata asigurarilor de viata a insumat, in primele noua luni din 2021, prime brute subscrise de aproximativ 2 miliarde lei, in crestere semnificativa, de peste 22% comparativ cu primele 9 luni ale anului 2020.

BCR Asigurari de Viata se numara printre liderii acestei piete, cu o cota de 17,2% dupa primele noua luni din 2021 si prime brute subscrise de circa 346 milioane de lei, potrivit calculelor facute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata