by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
METROPOLITAN Life lanseaza un nou proiect despre traditii si importanta protectiei financiare

METROPOLITAN Life a lansat #ZestreaDeProtectie, un proiect prin care isi propune sa readuca la lumina ritualuri romanesti nascute in jurul protectiei, ca parte din campania-manifest despre importanta protectiei financiare "Protectia este in ADN-ul nostru".

Alaturi de Sorin Onisor, artistul roman care, prin lentila aparatului sau, isi dedica o buna parte din timp documentarii vietii satului, cu ocazia zilei Nationale a Romaniei, compania a realizat o colectie de imagini care surprinde aceste obiceiuri, dorind astfel sa inspire romanii de pretutindeni sa continue traditia protectiei in familiile lor, prin intermediul asigurarilor de viata.

"ZestreaDeProtectie este un manifest emotionant, vazut prin prisma traditiilor si obiceiurilor de la satul romanesc, conservate si astazi, uneori integral, alteori prin asimilarea unor elemente moderne. Este un proiect unic, care leaga trecutul de prezent, indemnand la continuarea traditiilor de protectie prin asigurarile de viata METROPOLITAN Life, dat fiind ADN-ul companiei privind siguranta financiara", spune Alexandra CRIVAT, Head of Marketing and Communication, METROPOLITAN Life.

"Pornit de la un insight pur local, proiectul reprezinta un statement puternic prin care aratam ca protectia are radacini stravechi si este conservata prin traditii si obiceiuri practicate si astazi in satele romanesti. Ne bucuram de oportunitatea de a fi parteneri METROPOLITAN Life pe acest drum al traditiilor romanesti si de faptul ca, alaturi de Sorin Onisor, putem documenta portretul unic al vietii satului romanesc", declara Maria DODA, B2B Growth & Creative Director.

#ZestreadeProtectie este o colectie care cuprinde 12 imagini unice din satele romanesti, precum "Mocanita, una dintre ultimele locomotive forestiere cu aburi din lume, tine pasagerii in siguranta prin padurile dese ale Maramuresului" sau "Maica Paraschiva, din Bucovina, tricotand sosete de lana, pentru ca celor dragi sa le fie mereu cald." Compania METROPOLITAN Life continua sa sustina traditiile din cultura locala si sa dezvolte solutii de protectie financiara adaptate nevoilor romanilor.

Campania "Protectia este in ADN-ul nostru" va fi promovata in mediul online pe YouTube, Facebook, Instagram, precum si prin intermediul Consultantilor in asigurari de viata METROPOLITAN Life si aduce in prim plan produse, servicii si experiente simple si inteligente, menite sa raspunda nevoii fundamentale de protectie financiara.

METROPOLITAN Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurari, anuitati, beneficii pentru angajati si gestionarea activelor pentru a-si ajuta clientii individuali si institutionali sa navigheze lume in schimbare. Fondata in 1868, MetLife are operatiuni in peste 40 de piete la nivel global si detine pozitii de conducere in Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu. In Romania, METROPOLITAN Life are peste 22 ani de activitate pe piata de asigurari de viata, cu peste 2,5 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii.

METROPOLITAN Life a anuntat o crestere de 31% a primelor brute subscrise pe primul semestru din 2021, comparativ cu anul trecut, inregistrand subscrieri in valoare de 255.993.644 lei, comparativ cu aceeasi perioada din 2020, cand valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 195.221.858 lei.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata