by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
METROPOLITAN Life anunta o crestere de 31% a subscrierilor in S1 2021, la circa 256 mil. lei

METROPOLITAN Life a anuntat o crestere de 31% a primelor brute subscrise pe primul semestru din 2021, comparativ cu anul trecut, inregistrand subscrieri in valoare de 255.993.644 lei, comparativ cu aceeasi perioada din 2020, cand valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 195.221.858 lei.

"In prima jumatate a anului am avut o crestere de doua cifre, iar strategia noastra ramane sa asiguram protectia financiara a celor peste 2,5 milioane de clienti cu asigurari de viata si pensii, in cele mai bune conditii si in linie cu nevoile acestora. Adaptarea si agilitatea reprezinta, de asemenea, directii strategice catre care ne indreptam toate eforturile. Ne canalizam toate actiunile pentru a oferi, prin fiecare canal de distributie, produse, servicii si experiente cat mai simple, mai inteligente si intr-un mediu sigur", declara Carmina DRAGOMIR, CEO, METROPOLITAN Life.

In ceea ce priveste indemnizatiile platite, in primele sase luni din 2021 acestea au avut o valoare de 74.224.336 lei, cu 41% mai mult fata de aceeasi perioada din 2020, cand s-au ridicat la 52.674.375 lei. 

METROPOLITAN Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, si sucursala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. MetLife are operatiuni in peste 40 de piete la nivel global si detine pozitii de conducere in Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu. In Romania, METROPOLITAN Life are peste 22 ani de activitate pe piata de asigurari de viata, cu peste 2,5 milioane de clienti de asigurari de viata si pensii private obligatorii.

 

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata