by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
ALLIANZ-TIRIAC devine asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si al Echipei Olimpice

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) au semnat miercuri un parteneriat prin care ALLIANZ-TIRIAC a devenit asiguratorul oficial al COSR si al Echipei Olimpice - "Team Romania" - care va reprezenta Romania la toate competitiile care vor avea loc in urmatorii cinci ani. Valoarea totala a sumei asigurate este de circa 120 milioane de lei.

Parteneriatul este construit pe doua directii: asigurarea bunurilor si a facilitatilor COSR care permit pregatirea pentru competitii si sustinerea sportivilor prin asigurari de viata si asigurari medicale in strainatate, deoarece intelegem ca sanatatea este factorul esential pentru performanta. 

"Sustinerea sportului este o traditie pentru ALLIANZ-TIRIAC. Intotdeauna, am considerat lumea sportului o inspiratie pentru business. Ambitie, fair-play, perseverenta, depasirea limitelor sunt cateva dintre valorile olimpice si paralimpice pe care vrem sa le traim mai mult in piata de asigurari si pe care le vom promova alaturi de partenerii nostri. Suntem onorati sa fim alaturi de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si de sportivii romani care ne reprezinta in competitiile internationale. Suntem pregatiti si de data aceasta sa construim un parteneriat trainic, pentru ca filozofia noastra in sustinerea sportului si a comunitatii este aceeasi ca in business: continuitate si parteneriate pe termen lung", a declarat Virgil SONCUTEAN, CEO al ALLIANZ-TIRIAC.

"Conteaza enorm sa stim ca avem alaturi oameni si companii care impartasesc aceleasi valori cu noi. Care apreciaza, in orice situatie, efortul si daruirea Echipei Olimpice - "Team Romania". Excelenta, Prietenia, Respectul, Spiritul de Echipa si Mandria de a face parte din aceasta echipa unita, completeaza misiunea pe care o avem noi, sportivii, sportul, intr-o societate moderna. Noi, toti cei de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, suntem in slujba sportivilor. Nimic nu se compara cu o victorie impartasita sau cu un umar pe care te poti sprijini atunci cand e nevoie. Parteneriatul nostru cu ALLIANZ-TIRIAC e la inceput de drum si e unul care se va baza pe respect, bunavointa, loialitate si incredere reciproca. Ne onoreaza si suntem mandri sa anuntam astazi un nou membru al "Team Romania"! Pana in 2026 avem o misiune comuna, sa asiguram sportivilor tot ceea ce au nevoie pe aceasta directie. Multumim, ALLIANZ-TIRIAC! Vom cladi parteneriatul cu responsabilitate pentru calatoria noastra, pana dupa Jocurile Olimpice de la Paris 2024!", a declarat Mihai COVALIU, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. 

ALLIANZ-TIRIAC va oferi o gama variata de produse de asigurare, menite sa preia grijile COSR si ale sportivilor si sa le asigure o acoperire completa impotriva riscurilor: asigurari de viata, asigurari medicale pentru calatorii in strainatate, asigurari impotriva incendiului si alte calamitati pentru cladirile si facilitatile utilizate de sportivi, asigurari RCA si CASCO. Valoarea totala a sumei asigurate de ALLIANZ-TIRIAC se ridica la aproximativ 120 milioane de lei (24 mil. euro). 

Parteneriatul local dintre Allianz-Tiriac si COSR este o completare fireasca a asocierii la nivel international dintre Grupul Allianz si Comitetul Olimpic si Paralimpic International si o reconfirmare a angajamentului Allianz-Tiriac pentru sustinerea sportului si a Romaniei. 

ALLIANZ-TIRIAC este parte a grupului german ALLIANZ, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 26 de ani.

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) sprijina si contribuie la dezvoltarea sportului romanesc si a Miscarii Olimpice nationale si are ca principal atribut, asigurarea participarii Team Romania la Jocurile Olimpice si la alte competitii internationale desfasurate sub egida CIO, EOC si a altor entitati olimpice, detinand competenta exclusiva pentru reprezentarea Romaniei la competitiile olimpice.

 

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata