by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Asigurarile auto sunt tema etapei a doua a concursului "Stii totul despre asigurari si castigi"
Asigurarile nu reprezinta neaparat un subiect de conversatie popular in viata de zi cu zi, insa rolul lor in protectia financiara ramane unul extrem de important. Tocmai de aceea, APPA desfasoara, in perioada 16 noiembrie - 18 decembrie a.c., campania nationala de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" - un proiect care propune o serie de concursuri desfasurate pe baza unor notiuni teoretice de baza.

Campania a ajuns deja la cea de-a doua etapa a concursului, iar in acest context, a fost lansat cel de-al doilea filmulet care contine notiuni generale despre asigurarile auto, din care participantii se pot inspira pentru a fi mai aproape de castigarea celor 3 vouchere in valoare de 200 lei la un magazin online.

Care sunt diferentele dintre un RCA si un CASCO, ce reprezinta decontarea directa sau sistemul bonus-malus, dar si ce excluderi pot fi intalnite pe CASCO - acestea sunt doar cateva dintre informatiile incluse in aceasta etapa.

Persoanele care participa la cel putin doua etape intra automat in etapa finala a concursului, unde au sansa sa castige premiul cel mare, un voucher in valoare de 2500 lei.

Pentru a vizualiza filmuletul etapei a doua, intra pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro.

Totodata, iti poti invita prietenii, clientii sau colaboratorii sa participe si ei. Cunostintele financiare pe care le dobandesc cu acest prilej ii ajuta sa fie mai pregatiti in fata riscurilor, sa inteleaga mai multe despre protectia financiara si, de asemenea, ii pot ajuta sa castige premii importante.

Daca vor mai multe detalii despre cum functioneaza concursul, indeamna-i sa il asculte pe Vlad GRIGORESCU - el explica aici cum se desfasoara totul. Invita-i sa arunce si un ochi pe regulamentul oficial de aici.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTERBROKER, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PROFIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata