by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Tematici noi in 2021 pentru programele obligatorii de pregatire continua in asigurari
Pro Fiduciaria a inceput inca din acest an sa construiasca alte noi cursuri care sa vina in sprijinul persoanelor care activeaza in domeniul asigurarilor si care, conform Normei ASF nr. 20/2018, trebuie sa acumuleze, pana la sfarsitul anului 2021, 20 de credite aferente formarii profesionale continue.

In acest demers, Pro Fiduciaria a tinut cont de feedback-uI primit de la cursantii si decidentii companiilor cu care colaboreaza astfel incat sa raspunda nevoilor acestora de pregatire profesionala, tinand insa cont si de standardele de calitate in invatarea online, precizeaza oficialii companiei.

"Am avut numeroase discutii cu intermediarii si conducatorii companiilor pentru care lucram si, in acest moment, ne-am conturat o parte dintre cursurile pe care le vom lansa in 2021. Spun o parte deoarece cu anumiti parteneri inca nu am finalizat discutiile, plus ca asteptam si inchiderea noului an pentru a analiza tot feedback-ul cursantilor primit la programele din anul acesta", a declarat Florian GABA, General Manager, Pro Fiduciaria.

Tema principala a acestui an a fost "Asigurarea familiei". In 2021 temele principale vor fi Asigurare de viata si Asigurarea de sanatate. Modulele de curs vor raspunde unor situatii specifice acestor tipuri de asigurari, precum: De ce as cumpara o asigurare de viata pentru copil? Ce se intampla cu banii mei dupa ce platesc asigurarea? Ce este o asigurare de viata de tip unit-linked? Cum functioneaza asigurarile suplimentare? De ce sa cumpar o asigurare de sanatate? s.a.

"Pe langa partea de continut acoperita de noi, ne dorim sa continuam parteneriatul cu asiguratorii, asa cum am facut in acest an, astfel incat sa venim catre cursanti si cu studii de caz pe produse de asigurare pe care acestia le distribuie. Cu aceasta ocazie, tin sa le multumesc asiguratorilor cu care am reusit in acest an sa dezvoltam in parteneriat programe care sa fie in avantajul distribuitorilor" , a declarat Florian GABA, General Manager, Pro Fiduciaria.

"E important ca distribuitorii de asigurari sa perceapa pregatirea obligatorie ca o oportunitate in dezvoltarea lor profesionala si personala si nu ca o corvoada", a mai spus oficialul Pro Fiduciaria.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata