by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Metropolitan Life premiaza o noua generatie de Unit Managers si Agency Managers, formati in cadrul programului Management Academy
Compania de asigurari de viata Metropolitan Life pune accent pe pregatirea profesionala a agentilor de vanzari si premiaza o noua generatie de Unit Managers si Agency Managers, care au urmat in ultimele luni procesul profesional de dezvoltare etapizata a programului Management Academy (MAc).

In aceasta perioada, Metropolitan Life continua sa puna pe primul plan protejarea sigurantei si sanatatii angajatilor, colaboratorilor si comunitatilor in care activeaza. In acelasi timp, se fac toate demersurile necesare pentru a asigura respectarea angajamentelor fata de clienti si parteneri fara intrerupere.

"Si pentru ca astazi, poate mai mult ca niciodata, apare ocazia de a construi un model de business mai bun, mai rezistent, agil si inclusiv inspirat de solidaritatea fata de comunitatile in care ne desfasuram activitatea, Metropolitan Life a continuat in aceasta perioada dezvoltarea profesionala a agentilor prin intermediul programului Management Academy (MAc)", a declarat Carmina Dragomir (foto), CEO Metropolitan Life.

Programul Management Academy este un proiect Metropolitan Life prin care compania isi propune sa dezvolte organic generatii noi de Agency Managers si Unit Managers, oferindu-le acces la know-how-ul acumulat in cei peste 150 de ani de activitate. Membrii acestui proiect parcurg, intr-un interval de 36 luni, patru etape diferite, plecand de la rolul de Agent de Asigurari de viata, pana la cel de Agency Manager. Fiecare etapa are obiectivul de a dezvolta abilitatile si cunostintele necesare unui anumit rol profesional din cadrul distributiei de vanzari directe, astfel incat absolventii programului sa devina manageri profesionisti, capabili sa dezvolte echipe de vanzari de succes.

In plus, participantii au ocazia de a aplica toate cunostintele acumulate pe parcursul sesiunilor de training organizate impreuna cu traineri, Agency Managers si Agency Executives cu experienta profesionala consistenta. De asemenea, au posibilitatea de a obtine predictibilitate asupra obiectivelor profesionale, individuale sau de echipa, dar si de a intelege cum stilul de management adecvat, folosirea motivatiei personale si dezvoltarea unui plan de actiuni corect ii poate ajuta sa atinga mai usor obiectivele stabilite, declara Calin Petrut, Deputy Agency Director Metropolitan Life.

Astfel, Management Academy va premia, in aceasta toamna, 10 absolventi care si-au preluat de curand noile roluri manageriale. Noii Units Managers promovati in echipa de vanzari a Metropolitan Life sunt: Laura Popescu, Alina Iuliana Constantin, Iulian Andreescu, Nicoleta Ilie, Simina Giurgiuca, Dorina Andreea Segda-Popescu, Anca Mihaela Balan, Aliona Lapteanu si Panait Stoica. In plus, Irina Ungureanu devine Agency Manager al celei de-a doua agentie Metropolitan Life, din Brasov.

"Este un program accesibil pentru ca este structurat si gandit pentru o dezvoltare de calitate intr-un timp accelerat. Trainerii m-au facut atenta la detalii si acest lucru m-a ajutat in mod real. Ma tot intorc la notitele din MAc si ma ajuta de fiecare data cand sunt in impas", a declarat Simina Giurgiuca, absolventa a programului MAc.

Implicarea in Management Academy a avut un impact pozitiv si asupra Laurei Popescu:"In cadrul acestui program am dobandit si dezvoltat aptitudini, competente si initiative antreprenoriale prin intermediul bazei teoretice prezentate, dar si prin intermediul exercitiilor practice. Apreciez initierea si dezvoltarea acestui program atat datorita specificului sau particular, cat si datorita inaltei calitati a sesiunilor."

Rezultatele absolventilor programului de dezvoltare profesionala consolideaza directia abordata de Metropolitan Life in contextul actual, aceea de a lua decizii mai rapide si de a privi lucrurile dintr-o noua perspectiva, in care leadership-ul prin programe de invatare si actiuni concrete este esential.

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume, si sucursala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienti, MetLife are operatiuni deschise in aproape 50 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

In Romania, Metropolitan Life are peste 21 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. 2,5 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata