by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Carmina DRAGOMIR: Parintii sunt foarte preocupati de sanatatea si educatia copiilor
Din studiile derulate de METROPOLITAN Life a reiesit faptul ca parintii sunt foarte preocupati de sanatatea si educatia copiilor, acestea fiind unele din principalele motive care conduc la luarea unei decizii de cumparare a unei asigurari de viata, a declarat, pentru 1asig.ro, Carmina DRAGOMIR, CEO-ul companiei.

Totodata, o analiza a portofoliului de asigurari de viata METROPOLITAN Life vine sa confirme aceste concluzii, aratand o crestere a numarului de polite care ofera beneficii de protectie a sanatatii copiilor, precum si a celor de economisire pentru viitorul acestora, ele reprezentand peste 15% din totalul politelor vandute de catre consultantii financiari ai companiei in prima jumatate a anului 2019.

"In topul preferintelor parintilor care au achizitionat o polita pentru copii de la METROPOLITAN Life se afla "Asigurarea pentru copii", o asigurare de viata cu beneficii complexe de protectie, asistenta de urgenta, suport medical si teste practice. METROPOLITAN Life a lansat aceasta polita din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor firesti ale parintilor - ingrijirea, protectia si siguranta copilului - oferind, in acelasi timp, solutii financiare concrete in cazul unui eveniment neprevazut. Produsul include si asigurare in caz de accident si de sanatate pentru copii, precum si protectie financiara garantata in situatia decesului parintilor sau a tutorelui. Societatea a introdus printre beneficiile produsului si o componenta de cunoastere a copilului prin intermediul testelor practice. Acestea vizeaza comportamentul, personalitatea, inteligenta si deprinderile necesare in activitatile de zi cu zi pentru depistarea autismului, a hiperactivitatii, a comportamentului sau a orientarii vocationale", a explicat Carmina DRAGOMIR, CEO-ul METROPOLITAN Life.

Conform acesteia, asigurarile METROPOLITAN Life ofera celor mici beneficii importante pentru sanatatea lor, protectie 24 de ore din 24 in cazul unor situatii dificile, cum ar fi spitalizare, interventie chirurgicala, fracturi sau arsuri, dar si in cazul diagnosticarii cu o boala grava sau in eventualitatea unui accident. De asemenea, parintii au posibilitatea sa adauge si o componenta de investitie pentru viitorul copiilor. Parintii aloca, in medie, 180 lei pe luna pentru o polita de asigurare pentru copii.

Cititi AICI o analiza completa privind protectia copiilor prin asigurari.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata