by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Sustinerea sportivilor romani, o prioritate pentru GROUPAMA Asigurari
GROUPAMA Asigurari, in calitate de asigurator oficial al COSR - Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, a sustinut, din 2012 cand a inceput parteneriatul si pana anul acesta, aproximativ 1.200 de sportivi care au participat la diverse competitii internationale, alaturi de intreaga delegatie prezenta la competitii, din care circa 120 sunt asigurati doar in 2019, au precizat reprezentantii companiei.

Recent, GROUPAMA Asigurari si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si-au prelungit parteneriatul pentru urmatorii doi ani, pana la finalul anului 2020. Prin prelungirea colaborarii, compania de asigurari se angajeaza ca in urmatorii ani sa asigure Echipa Olimpica si COSR printr-un pachet de produse specializate, in valoare totala cuprinsa intre 400.000 - 500.000 euro.

In acest caz, GROUPAMA Asigurari pune la dispozitia COSR si a Echipei Olimpice a Romaniei o gama variata de produse de asigurare, gandite special pentru a acoperi nevoile extinse ale sportivilor olimpici: asigurari de viata, medicale pentru calatorii, incendiu si alte calamitati, RCA si CASCO. In polite este inclus chiar si riscul de terorism, foarte putin intalnit, in general, in contractele de asigurare.

Cu aceasta ocazie am facut, vineri - 5 iulie 2019, o vizita la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, o baza sportiva moderna in care s-au investit circa 18 milioane de euro si care urmeaza sa mai faca o serie de imbunatatiri, unde zeci de sportivi se antrenau pentru competitiile viitoare, inclusiv pentru Olimpiada de la Tokyo din 2020, dar si pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

La aceasta intalnire au participat si Francois COSTE, CEO, GROUPAMA Asigurari, dar si Mihai COVALIU, Presedintele COSR - care a precizat ca Sydney 2000 este o baza sportiva unde s-au pregatit multi campioni, medaliati olimpici de-a lungul timpului, inclusiv Sinoma HALEP.

"COSR si GROUPAMA au un parteneriat din 2012. In acest timp, atat noi, cat si Comitetul am gasit o serie de valori comune, printre care si modul de a construi un parteneriat si atunci am devenit prieteni in acest timp si astfel am incercat sa intram in viata lor pre-olimpiada. Nu exista un mod mai bun de a intelege viata unui sportiv decat vazandu-l atunci cand se antreneaza sau atunci cand e in plina perioada de pregatire pentru competitii", a declarat Georgiana MIRON, Director Marketing & Comunicare, GROUPAMA Asigurari.

In Complexul Olimpic Sydney 2000 se pot antrena zilnic sute de sportivi, care beneficiaza de cele mai bune conditii, si exista proximativ 180 de locuri de cazare in hotelul locatiei (vedeti mai jos Galeria Foto).

Anul acesta, sportivii romani au participat la Jocurile Europene de la Minsk (pentru seniori). Astfel, delegatia Romaniei, care a numarat 123 de persoane, a incheiat competitia cu un bilant de zece medalii: doua de aur, trei de argint si cinci de bronz. La finalul lunii iulie urmeaza Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) care va avea loc la Baku, competitie care se adreseaza sportivilor de 14-18 ani.

De asemenea, GROUPAMA Asigurari devine asiguratorul oficial al Echipei Nationale de Rugby si al Federatiei Romane de Rugby (FRR), reconfirmand sustinerea pentru sportul romanesc. Compania este astfel partenerul Federatiei si al selectionatei nationale de rugby - "Stejarii" - pana in 2021.

GROUPAMA Asigurari este unul dintre cei mai importanti jucatori din piata locala, cu peste 1,1 milioane de clienti individuali si peste 80.000 de companii. Valoarea totala a primelor brute subscrise de GROUPAMA Asigurari in 2018 a depasit un miliard de lei, fiind la un nivel asemanator cu anul precedent. In acelasi timp, profitul net a fost de 9 milioane de lei. Francois COSTE, CEO, GROUPAMA Asigurari, a declarat ca pentru 2019 compania anticipeaza o crestere de 10% a primelor brute subscrise comparativ cu anul anterior si un profit de aproximativ 40 milioane de lei.

[galerie|Groupama2019]

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata