by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
ALLIANZ-TIRIAC a lansat o asigurare de viata de tip protectie pentru boli grave
ALLIANZ-TIRIAC a anuntat lansarea Life Help, o asigurare de viata de tip protectie pentru boli grave, dedicata persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani si familiilor acestora, cu o suma asigurata de pana la 100.000 euro.

Life Help ofera acoperire extinsa pentru 3 boli grave cu cea mai mare incidenta in Romania, respectiv: cancer, infarct miocardic si accident vascular cerebral.

Asigurarea de viata se oferteaza sub forma de pachete predefinite OPTIM si EXTRA.

Produsul de asigurare are o durata contractuala fixa de 5 ani si 6 variante de sume asigurate pentru care clientii pot opta in functie de gradul de protectie dorit si de bugetul disponibil.

Sumele asigurate se situeaza intre 10.000 si 100.000 de euro, iar primele de asigurare fixe, pentru toata durata contractului, pornesc de la 100 de euro pe an/asigurat. Copiii dependenti de pana la 21 de ani beneficiaza de protectie gratuita.

Prin pachetul OPTIM, asigurarea de viata Life Help ofera indemnizatii pentru riscul diagnosticarii cu cancer (20% din suma asigurata in cazul diagnosticarii cu cancer pre-invaziv - carcinom in situ - si 100% din suma asigurata in cazul diagnosticarii cu cancer invaziv) si decesul din orice cauza la nivelul a 10% din suma asigurata pentru boli grave.

Suplimentar, prin pachetul EXTRA se acopera si riscul diagnosticarii cu infarct miocardic sau accident vascular cerebral in proportie de 50% din suma asigurata in cazul supravietuirii dupa diagnosticare.

In ambele pachete se regasesc doua servicii extrem de utile: A doua opinie medicala si Navigator.

Serviciul "A doua opinie medicala" poate fi accesat pentru orice afectiune medicala care are legatura, direct sau indirect, cu riscurile asigurate prin asigurarea Life Help. Cu acest serviciu, clientii ALLIANZ au acces la o echipa de medici de talie internationala de la clinici renumite, cu expertiza in afectiunile grave, care verifica diagnosticul si planul de tratament, oferind inclusiv recomandari privind alte optiuni de tratament disponibile.

Serviciul "Navigator" ofera consiliere in privinta selectiei optiunii de tratament, furnizarea unui cost estimativ pentru planul de tratament recomandat, facilitarea acceptarii la clinica medicala care sustine tratamentul, evaluarea tratamentului medicamentos prescris, asistenta pentru organizarea transportului si a cazarii pe durata tratamentului.

Romania este, din pacate, una dintre tarile in care incidenta bolilor grave este extrem de mare. Studiile publice* releva faptul ca 23% din totalul populatiei este extrem de expusa: 1 din 4 femei si 1 din 3 barbati risca sa dezvolte o forma de cancer pana la varsta de 75 de ani. Doar in 2018 s-au inregistrat peste 83.000 de cazuri noi de cancer si peste 50.000 de decese cauzate de aceasta boala; la fiecare 30 de minute, un roman sufera un infarct, iar 1 din 10 pacienti nu supravietuieste; accidentul vascular cerebral constituie a treia cauza a deceselor inregistrate, dupa bolile cardiovasculare si cancer. Aceste date sunt doar cateva informatii de natura sa justifice necesitatea asigurarilor care sa acopere in mod particular aceste boli grave si foarte costisitoare pentru o familie cu venituri medii.

"Asigurarea Life Help nu reprezinta doar un suport financiar complementar pentru o familie care se confrunta cu o situatie delicata, ci reprezinta un ajutor real pentru pacient si familia acestuia prin facilitarea accesului la medici specializati si prin facilitarea accesului la servicii de asistenta specifice, atat de necesare in astfel de situatii. Prin confortul financiar si accesul la aceste servicii, increderea clientilor nostri in viitor e mai puternica, iar sansa la viata si insanatosire e mai mare, indiferent cum arata statisticile. Dorinta noastra este sa schimbam aceste statistici si sa fim alaturi de oameni, caci acesta este rolul primordial al unei companii de asigurari, sa ajute oamenii", a declarat Melania STANCIOIU, Director Interimar al Diviziei Subscriere si Management Portofoliu Asigurari Viata si Sanatate, ALLIANZ-TIRIAC.

*sursa: World Health Organization; Centrul National de Evaluare si Promovare a Starii de Sanatate; Comisia Europeana

Piata asigurarilor de sanatate este intr-o perioada de dezvoltare continua, iar in ultimii ani tot mai multi asiguratori locali introduc in portofoliile lor asigurari cu acoperire pentru boli grave, inclusiv cancer, infarct, accident cerebral vascular si altele. Printre acestea se numara AEGON Romania, METROPOLITAN Life, GRAWE, MediHelp, BCR Asigurari de Viata VIG, NN Asigurari de Viata, Leader Team cu AXA, Signal Iduna si altele.

Piata asigurarilor de sanatate a insumat, in 2018, prime brute subscrise in valoare de peste 335 milioane de lei (71,83 mil. EUR), nivel dublu comparativ cu anul 2016 si in crestere cu aproximativ 60% fata de anul 2017. Vezi AICI cat a subscris fiecare companie, potrivit calculelor realizate de XPRIMM Publications.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata