by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Conferinta Asigurarilor de Sanatate si de Viata are loc luni, 20 mai, la FIAR
Vor fi asigurarile de sanatate si asigurarile de viata printre produsele care vor inregistra cele mai mari cresteri in 2019? Cum pot noile tehnologii sa contribuie la dezvoltarea acestui segment de asigurari? Despre acest subiect, dar nu numai, se va vorbi luni, 20 mai a.c., in cadrul FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari 2019, cu prilejul Conferintei dedicate Asigurarilor de Sanatate si de Viata.

Astfel, vorbind despre asteptarile pentru acest an intr-un interviu acordat Publicatiilor XPRIMM, Cristian ROSU, Vicepresedinte Sectorul Asigurari-Reasigurari, ASF, a mentionat ca asigurarile de viata si de sanatate vor fi "vedetele" acestui an.

"Apreciem ca tot anul 2019 se va aseza ca o urmare fireasca a revolutiilor pietei asigurarilor din 2018. Ceea ce vreau sa semnalez, in mod particular, pentru ceea ce va urma in decursul anului 2019, este faptul ca se va incerca o reechilibrare a ponderii asigurarilor auto in total asigurari generale si se va merge, in continuare, pe trendul de crestere al asigurarilor de viata si sanatate", a precizat acesta.

In acest context, este clar ca potentialul de pe aceste doua segmente de asigurare ramane unul imens. Despre cum pot fi dezvoltate asigurarile de sanatate si de viata se va discuta la FIAR, cu prilejul Conferintei dedicate Asigurarilor de Sanatate si de Viata.

Printre temele de dezbatere se vor numara atat impactul noilor tehnologii, cat si rolul programelor de employee benefits in evolutia acestor tipuri de polite.

Asigurarile de sanatate au cumulat la finalul anului 2018 prime brute subscrise in valoare de peste 335 milioane de lei (71,83 mil. EUR), nivel dublu comparativ cu anul 2016 si in crestere cu aproximativ 60% fata de anul 2017. Vezi AICI cat a subscris fiecare companie, potrivit calculelor realizate de XPRIMM Publications.

Mai multe detalii despre fiecare conferinta, precum si despre intregul program al forumului si modalitatea de inscriere sunt disponibile pe fiar.ro.

Rezervati-va locul acum!

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata