by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
VIDEO: Ciprian HOBINCA, DESTINE: Ne pregatim mereu pentru implementarea noilor tehnologii
Calitatea profesionala a angajatilor si colaboratorilor, precum si intelegerea concreta a nevoilor clientilor sunt directiile pe care DESTINE Broker si le propune pentru anul 2019. De asemenea, compania investeste permanent in tehnologie si in comunicarea cu noile generatii, a precizat pentru XPRIMM TV, Ciprian HOBINCA, Broker Regional, DESTINE Broker.

"In acest an, DESTINE se focuseaza in mod special pe calificarea profesionala. Noi credem ca reusita este generata de doi factori cheie: un grad inalt de pregatire a partenerilor si a colaboratorilor, si nu in ultimul rand, de o intelegere cat mai exacta a nevoilor clientilor nostri persoane fizice, persoane juridice si vrem ca prin aceasta calificare ridicata, sa-i ajutam sa inteleaga ce inseamna expunerea la risc", a mentionat Ciprian HOBINCA.

Potrivit oficialului DESTINE, 2018 a fost un an provocator "care ne-a intins la maxim toate calitatile, dar intotdeauna cand vantul bate puternic, raman in picioare copacii tari, deci ne bucuram ca avem astfel de oportunitati prin care sa ne demonstram forta".

Conform centralizarii raportarilor transmise Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), la sfarsitul anului 2018, DESTINE Broker de Asigurare-Reasigurare detinea o cota de piata de 5,27%, in functie de volumul total al primelor intermediate, mentinandu-se pe pozitia a 4-a in clasament.

In privinta implementarii noilor tehnologii, Ciprian HOBINCA spune ca DESTINE Broker a facut deja primii pasi in aceasta directie, compania punand accent pe angajati, care necesita acomodarea cu digitalizarea, dar si pe comunicarea cu noile generatii.

"Am facut un pas destul de devreme in aceasta directie, lucrand foarte mult la platformele noastre online si la munca in a-i obisnui pe colegii nostri cu digitalizarea pentru ca vrem sa cream contextul necesar, in asa fel incat aceasta digitalizare sa ajute oamenii, nu sa-i incurce. Deci, ne pregatim mereu pentru implementarea tehnologiei si nu cred ca exista un moment in care poti sa spui ca ai ajuns la nivelul cel mai inalt in digitalizare", a adaugat Ciprian HOBINCA.

"Informatia ajunge pe alte cai catre noile generatii, de aceea trebuie sa ne uitam catre generatia Millenials si catre cealalta generatie, asa numita X, cu ei comunicam in alt mod si cred ca in meseria noastra comunicarea este esentiala", a concluzionat Ciprian HOBINCA.

In urma centralizarii raportarilor transmise de brokerii de asigurare si/sau reasigurare, la sfarsitul anului 2018, (date provizorii), s-a constat o crestere a valorii primelor intermediate pentru asigurari generale si asigurari de viata de 3,48%, de la 6,16 miliarde de lei (2017) la 6,38 miliarde de lei.

Iar gradul de intermediere a fost de 62,92% in 2018, fata de 63,56% in 2017.

La sfarsitul anului 2018, figurau inregistrati in evidentele Autoritatii de Supraveghere Financiara un numar 342 de brokeri autorizati (fata de 382 la finele anului 2017), din care: 28 de societati cu activitatea interzisa temporar, 299 de societati active si 15 societati cu activitatea suspendata temporar.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata