by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Parteneriatul dintre GROUPAMA Asigurari si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman se prelungeste cu doi ani
GROUPAMA Asigurari si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si-au prelungit parteneriatul pentru urmatorii doi ani, pana la finalul anului 2020. Prin prelungirea colaborarii, compania de asigurari se angajeaza ca in urmatorii ani sa asigure Echipa Olimpica si COSR printr-un pachet de produse specializate, in valoare totala de 400.000 euro.

Astfel, GROUPAMA Asigurari pune la dispozitia COSR si a Echipei Olimpice a Romaniei o gama variata de produse de asigurare, gandite special pentru a acoperi nevoile extinse ale sportivilor olimpici: asigurari de viata, medicale pentru calatorii, incendiu si alte calamitati, RCA si CASCO.

In plus, parteneriatul acopera toate competitiile majore care vor avea loc in urmatorii doi ani. De altfel, GROUPAMA Asigurari a sustinut activ delegatia Romaniei la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), editia de iarna, care a avut loc in perioada 9-16 februarie in Bosnia-Hertegovina, cu produse de asigurare in valoare totala de peste 48.000 lei.

"Parteneriatul cu COSR este foarte important pentru noi. Este nu doar strategic, ca unul dintre elementele esentiale ale politicii noastre de responsabilitate sociala corporativa, dar si traditional, avand in vedere ca sunt mai bine de 7 ani de cand le suntem alaturi . Dar mai mult decat atat, este un parteneriat foarte drag noua, pentru ca se aliniaza in mod firesc valorilor GROUPAMA Asigurari. El este expresia aprecierii noastre fata de o echipa care da totul in competitiile la cel mai inalt nivel si ne ia si pe noi, cei care ii urmarim din confortul casei, in marea aventura a sportului competitiv", a declarat Francois COSTE, CEO, GROUPAMA Asigurari.

"Sportivii olimpici romani concureaza cu incredere si siguranta, datorita parteneriatului cu GROUPAMA Asigurari. Din momentul in care membrii Echipei Olimpice se reunesc la Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani, pleaca spre competitie, participa si ajung acasa, acestia se simt lipsiti de griji, concentrandu-se exclusiv pe ceea ce au ei de facut, si anume performanta! GROUPAMA a inteles necesitatile Echipei Olimpice, oferindu-se sa o protejeze impotriva oricaror situatii neprevazute ce pot aparea din varii motive, independent de actiunile intreprinse de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman sau de componentii echipei Romaniei, situatii precum terorism, calamitati naturale etc. Continuarea acestei colaborari cu un partener de incredere ne bucura si ofera ocazia sportivilor romani de a-si canaliza intreaga energie asupra obiectivelor propuse in competitiile la care participa", a adaugat Mihai COVALIU, Presedintele COSR.

Parteneriatul GROUPAMA Asigurari - Comitetul Olimpic si Sportiv Roman este unul de traditie, care a debutat in anul 2012, odata cu Jocurile Olimpice de vara din Londra. De atunci si pana in prezent, GROUPAMA Asigurari a fost alaturi de Echipa Olimpica la toate competitiile majore. Parteneriatul se incadreaza in componenta de sponsoring sportiv din cadrul politicii de responsabilitate sociala corporativa a GROUPAMA Asigurari.

GROUPAMA Asigurari este una dintre cele mai mari companii pe de piata locala, detinand o cota de piata de 10% la finalul primelor noua luni din 2018, fiind astfel clasata pe locul 4 in top. Conform calculelor facute de XPRIMM Publications in baza cotelor de piata transmise de ASF, compania a inregistrat prime brute subscrise in valoare de aproximativ 750 milioane de lei in perioada ianuarie-septembrie 2018. Compania are peste 1 milion de clienti individuali si peste 80.000 de companii.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata