by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Parteneriat local intre UniCredit Bank si ALLIANZ-TIRIAC Asigurari
UniCredit Bank si ALLIANZ-TIRIAC au semnat un parteneriat strategic care vizeaza distributia de asigurari de viata si asigurari generale. Astfel, clientii persoane fizice ai bancii vor putea achizitiona asigurari de locuinta, de sanatate si alte tipuri de asigurari generale, precum si asigurari de viata de tip exclusiv protectie sau protectie si investitie oferite de catre ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

Virgil SONCUTEAN, CEO, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, a declarat: "Ma bucur sa anunt semnarea acordului de colaborare local cu UniCredit Bank. Este un parteneriat strategic intre doua companii puternice din domeniul financiar atat la nivel local, cat si international, capabile sa ofere expertiza precum si un plus de valoare clientilor nostri. Asigurarile pe care ALLIANZ-TIRIAC le pune la dispozitia clientilor UniCredit Bank sunt de natura sa rezolve diferite dificultati financiare, generate de evenimente nedorite pe care acestia le pot intampina oricand, pe parcursul valabilitatii contractelor. De la riscuri catastrofice, accidente sau avarii casnice, furturi prin efractie, invaliditati sau interventii chirurgicale ale persoanei care contracteaza creditul, toate acestea reprezinta evenimente in viata oamenilor care dezechilibreaza bugetul familial. ALLIANZ-TIRIAC este alaturi de clientii UniCredit Bank, protejandu-le lucrurile care conteaza si oferind un motiv in plus de liniste si de confort financiar pentru ei si cei dragi."

ALLIANZ-TIRIAC devine astfel asiguratorul care ofera produse de asigurare clientilor UniCredit Bank in sistem "one stop shop", prin intermediul retelei extinse de sucursale ale bancii. Noile produse de asigurare vin in completarea produselor bancare oferite de UniCredit Bank si pot fi accesate de clienti usor si rapid.

"Primera", produsul dedicat asigurarii locuintei, completeaza achizitia creditelor ipotecare, pentru a economisi timp si energie la asigurarea imobilului adus in garantie. Primera acopera riscurile din categoria FLEXA (incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor si a vehiculelor spatiale), calamitati naturale si inundatii provocate de apa de conducta si include clauza "72 de ore" care reprezinta un ajutor real in rezolvarea rapida a evenimentului, in momentul producerii riscului asigurat.

Asigurarea de viata "GeniusProtect" se adreseaza tuturor clientilor de cont curent in lei, din oferta GeniusCont si nu numai. GeniusProtect ofera sustinere financiara persoanei asigurate si familiei pentru situatiile neprevazute de accident, oriunde in lume, cu consecinte precum: interventii chirurgicale, invaliditate totala permanenta sau decesul persoanei asigurate.

Septimiu POSTELNICU, Vicepresedinte Executiv al Diviziei de Retail, UniCredit Bank, a declarat: "Suntem incantati sa dezvoltam impreuna cu ALLIANZ-TIRIAC Asigurari pachete complete de protectie financiara. Prin noile produse de asigurare, "Primera" si "GeniusProtect", UniCredit Bank vine in intampinarea nevoilor clientilor sai, pornind de la lucrurile care conteaza cu adevarat: viata, familia si locuinta. intr-o piata orientata mai mult spre produse de asigurare de credite, noi vrem sa dezvoltam, alaturi de partenerii pe termen lung, ALLIANZ-TIRIAC, o oferta competitiva si diversificata de produse de asigurari, bine ancorata in realitatea de zi cu zi, simplu de accesat de catre clienti prin orice canal de vanzare al bancii."

Implementarea in Romania a acestui acord se bazeaza pe parteneriatul cadru dintre UniCredit si Grupul ALLIANZ la nivelul Europei Centrale si de Est, care, asa cum a fost anuntat la inceputul lunii iunie, va combina puternica retea regionala a UniCredit cu expertiza Grupului ALLIANZ.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana simpla si de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, oferind bazei sale de 26 milioane de clienti o retea unica vest-central-si est-europeana. UniCredit ofera clientilor sai atat expertiza locala, cat si internationala, oferindu-le acces de neegalat la banci de top din cele 14 piete cheie ale sale prin intermediul retelei bancare europene: Italia, Germania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia si Turcia. Prin intermediul unei retele internationale de reprezentante si agentii, UniCredit deserveste clienti in alte 18 tari din intreaga lume.

Ca parte a Grupului ALLIANZ, ce deserveste 86 de milioane de clienti in peste 70 de tari, ALLIANZ-TIRIAC este in piata locala din Romania de peste 24 de ani. Astazi, portofoliul de asigurari al ALLIANZ-TIRIAC are o structura completa, incluzand toate tipurile de produse de protectie si planificare financiara din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata si sanatate. In functie de preferinte, clientii pot accesa produsele si serviciile ALLIANZ-TIRIAC atat online, prin aplicatia ALLIANZ-TIRIAC Mobile, cat si prin reteaua nationala de parteneri de distributie.

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a raportat, in primele sase luni din 2018, venituri in valoare totala de peste 650 de milioane de lei, in crestere cu 7,1% comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce valoarea daunelor achitate a avansat cu 25%. Conform celui mai recent raport publicat de ASF, ALLIANZ-TIRIAC ramane, la jumatatea anului, liderul pietei de asigurari din Romania, in functie de primele brute subscrise.

[a|andreea.radu]+poze cu Virgil SONCUTEAN si Septimiu POSTELNICU (sunt atasate) - in dreptul declaratiilor lor Soncutean poate fi chiar in lead

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata