by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Angajatii Metropolitan Life participa la activitatile Special Olympics si Habitat for Humanity
MetLife, grupul din care face parte Metropolitan Life, anunta reinnoirea parteneriatelor cu Special Olympics si Habitat for Humanity, pentru a oferi angajatilor din pietele din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) posibilitatea de a se oferi voluntari in proiecte comunitare.

Cei 4.000 de angajati ai MetLife din 26 de tari EMEA au fost invitati sa participe la activitati alaturi de una dintre organizatii, in cadrul Community Week (Saptamana in Folosul Comunitatii) din regiune. Angajatii vor putea sa se ofere voluntari la un eveniment Special Olympics pentru a desfasura activitati sportive alaturi de tinerii cu dizabilitati intelectuale sau sa se implice in cadrul initiativelor locale Habitat for Humanity, in vederea construirii sau renovarii caselor familiilor care au nevoie de o locuinta decenta.

In Romania, 65 de voluntari, reprezentand aproape 40% dintre angajatii Metropolitan Life, participa la activitati alaturi de Special Olympics si Habitat for Humanity. Acestea au avut loc in Bucuresti in luna mai si urmeaza sa aiba loc si in Ploiesti in luna iunie.

Initiativele au fost finantate de Fundatia MetLife, divizia filantropica a MetLife. Fundatia MetLife are o lunga traditie in a sprijini initiative in care voluntarii Metropolitan Life se pot implica in activitati ce contribuie la imbunatatirea calitatii vietii si la cresterea oportunitatilor pentru cei defavorizati.

Carmina DRAGOMIR, CEO Metropolitan Life, a declarat: "Suntem incantati sa continuam si in acest an parteneriatele cu Habitat for Humanity si Special Olympics. In Romania exista inca un decalaj semnificativ al nivelului de trai comparativ cu media UE. Consideram ca avem nevoie sa ne implicam in astfel de initiative sociale, avand in vedere ca 39% din populatie este expusa riscului de saracie si excluziune sociala, conform Eurostat. Organizatiile non-profit internationale partenere ne ajuta sa venim cu solutii de incluziune sociala a copiilor si adultilor cu nevoi speciale, precum si a oamenilor din medii defavorizate care au nevoie de o locuinta decenta. Este responsabilitatea noastra sa sprijinim comunitatile in care lucram."

Mary DAVIS, CEO, Special Olympics, a adaugat: "Suntem bucurosi ca MetLife continua sa colaboreze cu Special Olympics pentru activitatile din Saptamana in Folosul Comunitatii. In fiecare an, angajatii MetLife vin cu pasiune si energie la evenimentele saptamanale de fotbal Special Olympics din Europa, sprijinind tinerii sportivi sa se implice si incurajand atletii cu si fara dizabilitati intelectuale sa devina activi. Suntem foarte recunoscatori pentru sprijinul continuu oferit de acestia."

"Suntem foarte recunoscatori pentru angajamentul reinnoit al MetLife fata de Habitat for Humanity.", a spus Torre NELSON, vicepresedinte Habitat for Humanity, zona Europa, Orientul Mijlociu si Africa. "Impreuna cu voluntari generosi, precum angajatii MetLife, putem contribui la transformarea comunitatilor si la abilitarea familiilor pentru a obtine forta, stabilitatea si independenta de care acestea au nevoie pentru a construi o viata mai buna.", a adaugat acesta.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin sucursalele si filialele acesteia, este una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, oferind asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor, pentru a-si ajuta clientii individuali si institutionali sa gaseasca directia intr-o lume in permanenta schimbare. Infiintata in 1868, MetLife acopera operatiuni in peste 40 de tari si ocupa pozitii de conducere pe pietele din Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

Fundatia MetLife a fost infiintata in anul 1976 pentru a continua lunga traditie a MetLife privind finantarile oferite si implicarea in comunitate. Inca de la infiintare, pana la sfarsitul anului 2017, Fundatia MetLife a furnizat peste 783 milioane de dolari in granturi si 70 milioane de dolari in investitii in organizatii, pentru programe ce abordeaza probleme cu un impact pozitiv in comunitati. In 2013, Fundatia a incredintat 200 milioane de dolari pentru incluziune financiara, si pana in prezent a sprijinit peste 3,5 milioane de persoane cu venituri mici din 42 de tari.

Special Olympics este o miscare de integrare globala care utilizeaza zilnic programe de sport, sanatate, educatie si leadership in intreaga lume pentru a pune capat discriminarii si pentru a abilita persoanele cu dizabilitati intelectuale. Infiintata in 1968 si sarbatorind anul acesta 50 de ani de existenta, miscarea Special Olympics include peste 5 milioane de sportivi si parteneri unificati, in peste 170 de tari. Cu sprijinul a peste 1 milion de antrenori si voluntari, Special Olympics ofera 32 de sporturi de tip olimpic si peste 108.000 de jocuri si concursuri pe tot parcursul anului.

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in 70 de tari cu misiunea de a eradica locuirea precara. De 22 de ani in Romania, Habitat for Humanity Romania construieste si reabiliteaza locuinte pentru familii cu venituri mici, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. Cu sprijinul a peste 34,000 de voluntari internationali si din companiile romanesti, Habitat for Humanity Romania a ajutat peste 88,500 de oameni sa aiba o casa decenta sau sa isi imbunatateasca conditiile de locuit.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata