by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Ce conferinte si workshop-uri au loc anul acesta la FIAR?
A mai ramas mai putin de o luna pana la cea de-a 21-a editie a FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari, cunoscutul eveniment de profil care reuneste, anual, profesionisti din domeniul re/asigurarilor, reprezentanti ai companiilor de brokeraj, membri ai autoritatilor si asociatiilor de profil, dar si specialisti din domenii conexe, atat din Romania cat si din piata internationala.

Forumul, care are loc intre 13 si 16 mai a.c., se desfasoara la Bucuresti. Programul acestuia include, pe langa sutele de intalniri bilaterale si oportunitati de networking, si 7 conferinte si workshop-uri care aduc in dezbatere problemele actuale din industria de re/asigurari, dar si cele mai noi tendinte si provocari.

Luni, 14 mai, Conferintele "Insurance Market Trends", respectiv "Insurance in a Digital World", provoaca specialistii din domeniu la discutii privind digitalizarea si impactul noilor tehnologii asupra industriei de re/asigurari, dar si la analizarea peisajului legislativ aflat in continua schimbare. Cele mai noi modificari legislative de la nivelul Uniunii Europene, dar si Inteligenta Artificiala, Big Data si Internet of Things se vor numara printre temele abordate in cadrul conferintelor.

Brokerii sunt in centrul atentiei in ziua urmatoare, Conferinta Brokerilor deschizand lucrarile de marti, 15 mai. Evenimentul este urmat de Conferinta Riscurilor Catastrofale si Reasigurarilor, respectiv de Workshop-ul GDPR dedicat celor mai noi schimbari aduse de implementarea Regulamentului General pentru Protectia Datelor Personale.

Miercuri, 16 mai, specialistii in re/asigurari, dar si reprezentanti ai domeniilor conexe sunt asteptati la Conferinta Asigurarilor Auto pentru a dezbate trendurile care incep sa cucereasca treptat piata asigurarilor auto din Europa - asigurarile pay-as-you-drive si sistemele telematice. Tot miercuri, profesionistii in asigurari de viata si pensii private se reunesc la Conferinta "Life Insurance & Private Pensions - Long-term Savings and Investment Solutions".

Mai multe detalii despre fiecare eveniment, precum si despre intregul program al forumului si modalitatea de inscriere sunt disponibile pe fiar.ro. Rezervati-va locul acum!

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata