by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Juan Canellas BALANZA este noul Chief Sales Officer al NN Asigurari de Viata
NN Asigurari de Viata isi consolideaza echipa executiva prin numirea lui Juan Canellas BALANZA in pozitia de Chief Sales Officer, incepand cu luna aprilie.

"Noul Chief Sales Officer are o experienta remarcabila in definirea si implementarea operatiunilor de vanzari si in conducerea de echipe extinse de vanzari atat in cadrul grupului NN, cat si in alte companii europene. Juan Canellas BALANZA are, in acelasi timp, o experienta valoroasa in digitalizarea proceselor de vanzari, un pilon cheie al strategiei NN Asigurari de Viata pentru urmatorii ani", se arata in comunicatul transmis de companie.

"Din pozitia de Chief Sales Officer al NN Asigurari de Viata, misiunea mea va fi sa contribui la consolidarea pozitiei NN pe piata locala si la stimularea dezvoltarii pietei de asigurari de viata si sanatate din Romania, sprijinind romanii sa-si asigure si protejeze viitorul financiar", a spus Juan Canellas BALANZA.

Inainte de a se alatura echipei de conducere a NN Asigurari de Viata, Juan Canellas BALANZA a ocupat, in ultimii trei ani, pozitia de Chief Sales Officer al Nationale Nederlanden Polonia, avand un rol cheie in consolidarea vanzarilor de asigurari de viata cu componenta de protectie si in extinderea canalelor de distributie ale companiei. Cu o experienta profesionala de peste 23 de ani, el s-a alaturat echipei NN in anul 2000, detinand de atunci mai multe pozitii de management in cadrul NN in Spania si in Olanda.

Juan Canellas BALANZA a absolvit ESIC Business School din Madrid, cu specializare in management de marketing si comercial, si si-a continuat studiile cu un EMBA in cadrul Instituto de Empresa (IE).

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata