by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
ALLIANZ-TIRIAC a incheiat un parteneriat cu PATRIA Bank pe segmentul asigurarilor de viata
ALLIANZ-TIRIAC si PATRIA Bank au demarat un parteneriat in baza caruia clientii bancii pot beneficia de protectie financiara prin intermediul unei asigurari de viata de grup ALLIANZ-TIRIAC. Parteneriatul vizeaza persoanele fizice care aplica pentru contractarea unuia din produsele de creditare oferite de banca.

La solicitarea unui produs de creditare oferit de PATRIA Bank, clientul poate opta pentru includerea in asigurarea de viata de grup ALLIANZ-TIRIAC, valabila pe toata perioada creditului. In baza unei prime unice, clientul beneficiaza atat de protectie financiara pentru pierderea involuntara a locului de munca, cat si de acoperirea riscului de deces. In cazul decesului din orice cauza a contractantului, creditul va fi acoperit in totalitate de asigurarea de viata, ALLIANZ-TIRIAC preluand astfel datoria financiara de la mostenitorii legali ai contractantului.

"Suntem incantati sa aducem un plus de siguranta si protectie clientilor PATRIA Bank si familiilor acestora. Colaborarea cu PATRIA Bank aduce beneficii importante oricarei persoane care doreste sa acceseze un produs de creditare, asiguranduse in acelasi timp ca familia sa nu va ramane cu o datorie bancara in cazul unor evenimente nefericite. Parteneriatul PATRIA Bank - ALLIANZ-TIRIAC ofera clientilor o solutie integrata de achizitie, ofiterul bancar avand la dispozitie toate instrumentele electronice dar si competentele necesare pentru a prezenta si oferta ambele produse", a declarat Nicolae AVRAM, Director Vanzari si Distributie, ALLIANZ-TIRIAC.

La randul sau, Tica DUMITRU, Director relatii comerciale persoane fizice, PATRIA Bank, a spus: "Este important ca orice client PATRIA Bank sa se simta confortabil in fata prezentului, dar si a viitorului. Parteneriatul cu ALLIANZ-TIRIAC aduce un plus de confort din punct de vedere financiar clientilor si familiilor lor. Schimbarile neprevazute in activitatea profesionala sau in viata aduc o presiune financiara ce poate fi prevenita acum, prin aceste asigurari. Astfel, clientii nostri pot fi pregatiti chiar si in fata neprevazutului cu ajutorul acestui parteneriat".

PATRIA Bank este o banca romaneasca, listata la Bursa de Valori Bucuresti, cu prezenta in 63 de orase la nivel national, prin 85 sucursale, peste 240.000 de clienti si 3,5 miliarde lei in active, fiind dedicata cresterii gradului de bancarizare in Romania si sustinerii antreprenorilor locali.

Grupul PATRIA Bank este detinut de Fondul de Investitii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai carui principali investitori sunt BERD (Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investitii, parte a Grupului Bancii Europene pentru Investitii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Marii Negre). Grupul PATRIA Bank include PATRIA Bank, PATRIA Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management si PATRIA Asset Management.

ALLIANZ-TIRIAC, a doua companie de pe piata locala de asigurari in functie de subscrieri, este parte a Grupului ALLIANZ - una dintre cele mai puternice comunitati financiare la nivel global.

La sfarsitul lunii septembrie 2017, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari detinea o cota de piata de 12,64%. Conform calculelor facute de XPRIMM Publications in baza cotelor de piata transmise de ASF, compania a inregistrat, in primele noua luni din 2018, prime brute subscrise in valoare de circa 925 milioane lei.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata