by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
ASF a avizat conducerea NN Asigurari de Viata si NN Pensii
Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri - 22 noiembrie 2017 - mai multe numiri in conducerea unor companii de asigurari sau brokeri din piata.

Astfel, a fost avizata numirea doamnei Anna Natalia GRZELONSKA in functia de Director General si de Membru al Consiliului de Administratie la societatea NN Asigurari de Viata.

Anna GRZELONSKA face parte din echipa NN din 2008, ocupand pozitia de Marketing Services and Communications Director si avand responsabilitati in aria comerciala a organizatiei pana in 2014, cand a fost numita Chief Operating Officer (director de operatiuni) al Nationale Nederalanden din Polonia.

Ca Director General al NN Asigurari de Viata, ea conduce echipa locala, concentrandu-se pe continuarea dezvoltarii companiei si intarirea avantajelor competitive ale acesteia pe piata din Romania.

Totodata, ASF a aprobat numirea doamnei Andreea-Marina PIPERNEA in functia de Director General al NN Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat.

Noul CEO al NN Pensii are o experienta extinsa de peste 17 ani in domeniul bancar. Si-a inceput cariera la ABN Amro Bank si a detinut de-a lungul timpului mai multe functii de conducere in divizii de management al riscului, dezvoltare a business-ului si corporate banking. Anterior, Andreea PIPERNEA a fost Vicepresedinte al diviziei de corporate si investment banking din cadrul Citibank Romania.

Ea o inlocuieste pe Raluca TINTOIU, care isi va continua cariera pe plan international in cadrul NN Group. In aprilie, ASF a decis sa retraga autorizatia de Director General a Ralucai TINTOIU, dupa ce NN Pensii a transmis un mesaj participantilor la Pilonul II privind discutiile din spatiul public despre o eventuala decizie de nationalizare a fondurilor de pensii private. Intre timp, fondurile nu au fost nationalizate, insa contributia la Pilonul II de pensii a fost redusa drastic, de la 5,1% la 3,75%, ceea ce va afecta viitoarele pensii.

In aceiasi sedinta, ASF a mai aprobat:
  • Numirea lui Dan - Mihail STOICESCU pentru un nou mandat de Director general la societatea ATE Insurance Romania.
  • Numirea lui Oleg BOIAN in calitate de membru al Consiliului de Administratie al societatii ASITO Kapital.
  • Numirea lui Marek Piotr GOLEBIEWSKI pentru un nou mandat in functia de Membru si Vicepresedinte al Directoratului la societatea OMNIASIG Vienna Insurance Group.
  • Numirea lui Madalin ROSU pentru un nou mandat in functia de Membru al Directoratului la societatea OMNIASIG Vienna Insurance Group.
  • Numirea lui Costinel - Silviu STRATNIC pentru un nou mandat in functia de Membru al Directoratului la societatea OMNIASIG Vienna Insurance Group.
  • Numirea lui Florin PANCU in functia de Director executiv al societatii Global Risk Services-Insurance Broker.
  • Numirea lui Constantin SILLO in functia de conducator executiv la Posta Romana Broker de Asigurare.
  • Numirea Mihaelei NEAGU in calitate de persoana care conduce structura de administrare a riscurilor din cadrul GENERALI Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata