by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
GARANTA Asigurari a marcat 20 de ani de activitate
GARANTA Asigurari a sarbatorit, saptamana trecuta, 20 ani de activitate pe piata locala alaturi de partenerii si colaboratorii sai, compania fiind activa atat pe segmentul asigurarilor generale, cat si pe cel de asigurari de viata.

"Constituita in luna octombrie a anului 1997, compania de asigurari a participat de-a lungul anilor la dezvoltarea pietei de profil si isi doreste ca si in urmatorii ani sa influenteze pozitiv aceste activitati spre beneficiul societatii romanesti", au spus oficialii companiei.

"La ceas aniversar, obisnuim sa ne evaluam activitatea si sa analizam rezultatele obtinute, dar si sa privim spre viitor cu incredere. Orientarea catre client, cresterea calitatii serviciilor oferite, administrarea eficienta a capitalului sau mentinerea securitatii financiare sunt doar cateva dintre obiectivele indeplinite de companie de-a lungul celor 20 de ani. Experienta acumulata in tot acest timp ne-a ajutat sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa alegem detaliile care fac diferenta", a declarat Theodoros BARDIS, Director General al GARANTA Asigurari.

"De-a lungul celor 20 de ani, GARANTA Asigurari s-a bucurat de cresteri ale cifrei de afaceri, ale numarului de angajati si ale numarului de clienti, in acelasi timp dezvoltand un grad ridicat de experiza, consistenta si performanta pe piata locala. Serviciile si produsele companiei ce vin in intampinarea necesitatilor clientilor, precum si preocuparile constante fata de nivelul de specializare al angajatilor au constituit bazele acestei cresteri. Mai mult, avand drept principala misiune intarirea securitatii financiare a clientilor sai prin programe de asigurare adaptate nevoilor personale de protectie, compania a participat activ de-a lungul acestor ani la dezvoltarea pietei de profil", au precizat reprezentantii asiguratorului.

Activitatea companiei si rezultatele sale se pot concretiza in cateva cifre de referinta:
Numar total clienti: 50.000
Numar de angajati: 142
Numar de sucursale: 15
Numar de parteneri externi: 140
Primele brute subscrise in anul 2016: aproximativ 40 milioane lei
Marja de solvabilitate la finele anului 2016: 288%

Conform raportului anual, in 2016, GARANTA Asigurari a raportat venituri totale din prime brute subscrise de 37,23 milioane lei, din care circa 30 de milioane de lei din asigurari generale. In acelasi timp, profitul companiei a fost de 1,16 milioane de lei, potrivit raportului anual IFRS.

GARANTA Asigurari isi desfasoara activitatea in 15 sucursale din intreaga tara si acopera atat domeniul asigurarilor de viata, cat si cel al asigurarilor generale. GARANTA reprezinta 140 de parteneri externi prin gestionarea de dosare de Carte Verde, fiind autorizati de Biroul Asiguratorilor din Romania (BAAR).

Actionarii GARANTA Asigurari sunt: The ETHNIKI (achizitionat recent de consortiul CALAMOS - EXIN) - 94,96498%, Jean VALVIS - 4,01547%, SN Radiocomunicatii - 0,42690%, TELEKOM Romania Communication - 0,34571% si CN Posta Romana - 0,24694%.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata