by Media XPRIMM
XPRIMM TV
CAMPANIE SUSTINUTA DE:
      Suport Online Contact
Noi aprobari ale ASF in conducerea companiilor de asigurari
In cadrul sedintei din aceasta saptamana, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat mai multe numiri in conducerea unor companii de asigurari, dar si in cadrul unui broker de asigurare, se arata intr-un comunicat transmis de institutie.

Astfel, ASF a avizat numirea lui Mihai POPESCU pentru un nou mandat in functia de Presedinte al Directoratului la societatea ERGO Asigurari de Viata. Acesta conduce compania din aprilie 2013, dupa ce a condus, timp de doi ani, divizia din Romania a britanicilor de la AVIVA.

De asemenea, Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat numirea lui Bogdan CERNESCU in calitatea de membru al Consiliului de Administratie la societatea ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

In aceeasi sedinta, de luni - 3 iulie a.c., ASF a aprobat prelungirea mandatului lui Andrei-Razvan MICU pentru functia de Presedinte Directorat la Compania de Asigurari-Reasigurari EXIM Romania (CARE Romania), dar si numirea lui Cristian PASCALE pentru un nou mandat in calitate de membru al Consiliului de Administratie la Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY Insurance.

Totodata, ASF a avizat numirea lui Gheorghe NAFORNITA in calitate de membru al Consiliului de Administratie al societatii ASITO Kapital si numirea lui Stoicescu DAN - MIHAIL pentru un nou mandat de Director General la societatea ATE Insurance Romania.

In ceea ce priveste compania FLY Insurance - Broker de Asigurare Reasigurare, ASF a aprobat numirea doamnei Codruta Ana BELICCIU in calitate de Director Executiv al societatii.

Tot in sedinta de luni, ASF a autorizat numirea doamnei Mirela-Adina DOBRA in functia de Director General al societatii Depozitarul Sibex si numirea lui Aurelian Liviu OLARU in calitate de membru al Consiliului de Administratie al SAI Patria Asset Management si al SAI Carpatica Asset Management.

TOTUL DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz...

DE CE AM NEVOIE DE O ASIGURARE?

In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita....

RISCURI ACOPERITE

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata este decesul. Cu toate acestea, asigurarile de viata pot...

CE POLITA MI SE POTRIVESTE?

In primul rand trebuie sa decizi daca doresti o asigurare care sa ofere numai protectie (deci fara componenta...

CUM INCHEI O ASIGURARE?

Recomandam parcurgerea urmatorilor pasi: 1. Alegerea unei companii de asigurare sau a unui broker de asigurare...

TIPURI DE PRODUSE

Functie de combinatia de riscuri acoperite si beneficii, exista o larga varietate de produse de asigurare de...

Top stiri Asigurari de Viata